Emel Pension Turkije, nabij Kuşadası

De Bed and Breakfast in Turkije genaamd ‘Emel Pension’ ligt aan de kust bij het dorpje Güzelçamlı. Dit dorpje ligt op een korte afstand van Kuşadası.

Bed and Breakfast in Turkije nabij KuşadasıBed and Breakfast in Turkije nabij Kuşadası, Emel Pension

In Emel Pension heten Metin Irmak en Evelyn Offerman je van harte welkom. Emel is een kleinschalig pension met een bijzonder persoonlijke touch. Je kunt hier veel, maar het belangrijkste is dat niks moet. Het pension ligt centraal ten opzichte van de archeologische bezienswaardigheden, zoals Ephese, Priene, Milete en Dydima. Je kunt via de Video’s pagina een goede impressie opdoen van de sfeer in en rondom het pension.

De kamers van deze Bed and Breakfast in Turkije

Villa Emel en het Emel Pension hebben samen 30 ruime en sfeervolle kamers die zijn voorzien van fijne orthopedische bedden. Je zult hier dus geen tekort hebben aan slaapcomfort. Bovendien zijn alle kamers ook nog eens voorzien van een eigen balkon. Teven kun je gebruik maken van de airco die standaard op elke kamer is geïnstalleerd. Bekijk via deze pagina de kamers van het Emel Pension, en hier die van Villa Emel.

Bed and Breakfast in Turkije met excursies

Bij Pension Emel bieden we je diverse excursies naar onder andere Ephese, Priene, Milete, Didyma en het Bafa meer. Dit zijn steden die afstammen uit de Grieks – Romeinse oudheid, die we bezoeken met een gids.

In Selçuk ligt een van de mooiste musea uit de omgeving met voorwerpen die in Ephese zijn opgegraven. Je kunt er natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar toe, één belletje en de huurauto staat voor de deur.

Iedere dinsdag is er een markt in Tire, deze markt is niet toeristisch dus je zult hier de markt zien zoals hij is bedoeld. Er zijn oude ambachten te zien, zoals zadelmakers, vilt-ateliers en kopervertinners. Je kunt er prachtige foto’s maken. Voor foto’s en meer informatie over de excursies van deze Bed and Breakfast in Turkije kun je een kijkje nemen op deze pagina.

Twijfel je nog? Bekijk dan eens onze beoordelingen op TripAdvisor. Wellicht helpen deze jou je keuze makkelijker te maken.